Espanja-Suomi Sanakirja

Espanjalaiset (klubi) Suomessa

Espanja tietoutta          Aurinkorannikolta

Suomi-seuroja Espanjassa:

Suomi seurojen yhteystietoja eri kaupungeissa          Costa Blancan suomi seura    Suomela

Torrentupa, kohtaamispaikka Torremolinoksessa. Ma, ke, pe klo 10 - 13

Kymppipaikka ,vanhin suomalaisyhdistys  manner-Espanjassa. Jäseniä on noin 400. Suurin osa on suomalaisia seniorikansalaisia, jotka viettävät talvikautensa terveydellisistä tai muista syistä Espanjan Aurinkorannikolla.

Seurakuntakoti on keskeinen toimipiste on Los Bolichesiss. Pääsääntöisesti tilassa järjestetään seurakunnan omaa toimintaa ja seurakunta tarjoaa tilaa käyttöönsä yhteistyökumppaneilleen. Joissain tapauksissa tilaa voidaan vuokrata myös ulkopuolisille toimitsijoille. Sijainti: Los Bolichesin juna-asemaa vastapäätä.

Centro Finlandia sijaitsee Fuengirolassa  Los Bolichesin kaupunginosassa, niin sanotun 'bussikadun' varrella. Parempaa sijaintia ei suomalaiselle ostoskeskukselle voisi olla.

Torremolinos ja muita    aurinkorannikon kaupunkeja,

Tästä voit tilata aurinkorannikon uutiskirjeen sähköpostiisi

Espanjan Valtion matkailutoimiston yhteystiedot Hki

Espanjan jalkapalloliigan ottelut